Κάθε φορά που η Γκρέτα επιστρέφει στο σπίτι της καλωσορίζεται από τα δυο σκυλιά της, τον Μωυσή και τον Ρόξυ. Προφανώς χαίρεται κι αυτή, αφού χαμογελά, πράγμα που κάνει σπάνια, η μονίμως κατσούφα.

Έχει σκυλιά δηλαδή! Πάει καλά η Γκρέτα;
Οικιακά; Ένα τεράστιο περιβαλλοντικό έγκλημα! Τα σκυλιά και οι γάτες χρειάζονται τεράστιες ποσότητες τροφής, η παραγωγή της οποίας παράγει ταυτόχρονα εκατομμύρια τόνους CO2 που εξαμολούνται στην ατμόσφαιρα.
Τα σκυλιά της Γκρέτας πρέπει επειγόντως και άμεσα να θανατωθούν! Για να σωθεί το κλίμα!
50% των νοικοκυριών στον κόσμο έχουν κατοικίδια (δεν θα υπολογίσω τον αριθμό τους). Από σκύλους και γάτες, μικρά θηλαστικά ως πουλιά, ψάρια και ερπετά.
Μια τεράστια βιομηχανία ζει και ευδοκιμεί παράγοντας ζωοτροφές.
Το 2019 μόνο η Γερμανία παρήγαγε 24 εκατομμύρια τόνους τροφή.
Η παραγωγή ζωοτροφής χρειάζεται τεράστιες εκτάσεις γης, λιπάσματα, χημικά, μηχανήματα, καθώς και επεξεργασίες και μεταφορές που παράγουν μεγαλειώδεις ποσότητες CO2.
Όμως η θρησκεία του κλίματος απαγορεύει ό,τι παράγει διοξείδιο του άνθρακα, άρα και τα ζώα. Αλλά πρέπει να εξαφανιστεί και ο άνθρωπος, γιατί εκείνος είναι ο μεγαλύτερος αμαρτωλός για τους πιστούς του κλίματος.
Εκτός αν μπορεί να εξαγοράσει την ζωή του με λεφτά.
Πιστοί που είναι αμαρτωλοί, μια σωτήρας που λατρεύεται ως μεσσίας, ιερείς που πείθουν τους αμαρτωλούς να αισθάνονται ένοχοι. Που ανακοινώνουν την αποκάλυψη, αλλά προσφέρουν και άφεση αμαρτιών.

Πρέπει να θυσιάσεις τα σκυλιά σου, Γκρέτα.
Άντε πάρτα και τράβα στο βουνό, σαν τον Αβραάμ...
Η θυσία αυτή πρέπει να είναι η συνέπεια της δήλωσής σου "μηδέν γραμμάρια CO2", για την διάσωση του κλίματος.
Και μη ξεχάσεις το μαχαίρι

Πέτρος Ζουμάνης