Εφόσον πέθανε ένας 75χρονος στο Ισραήλ μόλις 2 ώρες μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου, πέθανε και ένας 91χρονος σε γηροκομείο της Λουκέρνης αφού εμβολιάστηκε με το εμβόλιο Pfizer / Biontech. Αυτό επιβεβαιώθηκε από την αρμόδια καντονική αρχή. Την ίδια στιγμή η Swissmedic αρνείται την σύνδεση.
Σύμφωνα με την zeitpunkt.ch, το άτομο εμβολιάστηκε στις 24 Δεκεμβρίου σε ένα γηροκομείο και πέθανε στις 29 Δεκεμβρίου. Αν δεν ευθύνεται το εμβόλιο για τον θάνατό του, τότε μπορεί να ήταν καθυστερημένο χριστουγεννιάτικο, η πρόωρο πρωτοχρονιάτικο δώρο.
Από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο Ισραήλ, στις 20 Δεκεμβρίου, φαίνεται ότι πέθαναν τουλάχιστον τέσσερα άτομα λίγο μετά τη λήψη, ανέφερε ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της KAN. Ωστόσο, το Υπουργείο Υγείας δήλωσε ότι τρεις θάνατοι δεν σχετίζονται με το εμβόλιο, ενώ ερευνάται η τέταρτη περίπτωση ενός 88χρονου άνδρα με υποκείμενες παθήσεις.
Όπως βλέπουμε οι θάνατοι από εμβολιασμό ωφείλονται σε προυπάρχουσες παθήσεις και «ερευνούνται» σχολαστικότατα. Από την άλλη πλευρά προκειμένου να αυξηθούν τα στατιστικά στοιχεία του κόβιντ, παραβλέπουν, αμελούν, αγνοούν και όλοι οι θάνατοι καταμετρώνται στα θύματά του, συμπεριλαμβανομένων και των τροχαίων ατυχημάτων.
Το προσέξατε κι εσείς, φαντάζομαι, ότι το 2020 δεν υπήρξε γρίπη και ούτε θάνατοι από τη γρίπη; Ούτε είχαμε την επίμονη διαφήμιση του εμβολιασμού της γρίπης, στο οποίο μας ωθούν κάθε φθινόπωρο. Θα μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι όλα τα φορτώνουν στο κοροναϊό σκόπιμα και η γρίπη έχει εξαφανιστεί.
Τόσο ο ΠΟΥ όσο και το CDC λένε ότι η εποχική γρίπη είναι ανύπακτη όσο ποτέ στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο (προφανώς η μάσκα μας αφήνει μόνο τον κοροναϊό να περάσει). Στην τελευταία αναφορά πριν το τέλος του έτους, το CDC είπε, "Το ποσοστό των αναπνευστικών δειγμάτων με θετικά αποτελέσματα γρίπης στα κλινικά εργαστήρια είναι το ένα δέκατο του 1%."
Δεν υπάρχει η γρίπη, η δεν εμφανίζεται φέτος επειδή τα κρούσματα αναφέρονται ως κόβιντ; Συνολικά η εποχική γρίπη φέτος στατιστικά είναι 98% χαμηλότερη από τις προηγούμενες.
Όταν ένας γιατρός διαπιστώσει οποιαδήποτε σημάδια που ταιριάζουν με τα συμπτώματα του κόβιντ (συμπτωματικά μοιάζουν με τα συμπτώματα ενός κοινού κρυολογήματος, ή γρίπης), ο γιατρός μπορεί να κηρύξει τον ασθενή θύμα του κόβιντ και εκείνος να γίνει μέρος των στατιστικών; Φυσικά!
Το ίδιο ισχύει και για τους αποθανόντες. Οι γιατροί δεν χρειάζεται να κάνουν τεστ, ή νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.
Σ' αυτό το σημείο πρέπει να θυμηθούμε ότι τα εμβόλια κόβιντ είναι μια βραχύβια λύση, ακόμη κι αν λειτουργούν. Απαιτούν πολλαπλές δόσεις στην διάρκεια τουμήνα και πρέπει να επαναλαμβάνονται κάθε λίγους μήνες. Αυτό δεν εγγυάται μια κερδοφόρα επιχείρηση για την φαρμακομαφία;
Βασικά η υπόθεση κόβιντ φαίνεται να μη τελειώνει σύντομα. Με τις μεταλλάξεις και τα περιορισμένα αντισώματα από το εμβόλια, οι παγκόσμιοι φασίστες μπορούν να επιβάλουν το ένα κλείδωμα μετά το άλλο και να καθιερώσουν την δικτατορία της υγείας για πολλά πολλά χρόνια.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καθιστά σαφές ότι ο εμβολιασμός δεν θεωρείται απαραίτητα λύση στην εξάπλωση του ιού. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν εμβολιαστούμε, εξακολουθούμε να θεωρούμαστε πιθανοί φορείς, οπότε το κλείδωμα και οι μάσκες δεν θα τελειώσουν με το εμβόλιο.
Σε όλους εσάς που πραγματικά πιστεύετε ότι η κρίση του Covid θα τελειώσει μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς, λυπάμαι που το λέω, αλλά αυταπατάστε.
Όλα τα μέτρα, όλοι οι νόμοι έκτακτης ανάγκης που ψηφίστηκαν, η αυτοεπιβαλλόμενη εξουσία, η κάθε δημόσια δήλωση που κάνουν, ένα πράγμα φανερώνουν, ότι σκοπεύουν να παραβιάζουν τις ελευθερίες μας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Έχει εξελιχθεί μια κούφια ρητορική με στόχο να μας κλείσει τα στόματα και να μας υποτάξει στην ιατρική τυραννία. Και θα την ακούμε μέχρι η υποταγή να γίνει μη αναστρέψιμη.

Πέτρος Ζουμάνης