Κότσυφας σεζόν

header ads

Κουόκα, το πιο χαρούμενο ζώο στον κόσμο
Αυτό είναι το πιο χαρούμενο ζώο στον κόσμο, το αυστραλιανό κουόκα. Συγγενεύει με τα καγκουρό, εχει το  μέγεθος γάτας και είναι αρκετά φιλικό ώστε να μας πλησιάσει - και ίσως να ποζάρει για μια selfie!

Οι άνθρωποι, όπως πάντα, το έχουν απειλήσει με την αποψίλωση των δασών, αλλά τώρα προσπαθούν να διορθώσουν την καταστροφή. Η αγάπη που μεγάλωσε για τα κουόκα  μέσω διαδικτύου τα δίνει μια ευκαιρία για ανάκαμψη.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα κουόκα αναφέρονται συχνά ως τα πιο χαρούμενα ζώα στον κόσμο. Φαίνονται πάντα σαν να περνούν υπέροχα. Όπως όπως όλα τα ζώα, έχουν το δικό τους πακέτο προβλημάτων, το οποίο δεν θα  μάθουμε ποτέ αφού πάντα χαμογελούν.

Για να αποκτήσετε το δικό σας αυθεντικό αυστραλιανό quokka selfie,  πρέπει να ταξιδέψετε στο Rottnest Island, στα παράλια του Περθ στη Δυτική Αυστραλία, όπου ζουν τα περισσότερα. Η περιοχή  ένα προστατευμένο φυσικό καταφύγιο, αλλά έχει και μικρό πληθυσμό κατοίκων πλήρους απασχόλησης, καθώς ως και 15.000 τουρίστες την εβδομάδα  επισκέπτονται τον τόπο τους για να δουν τα αξιολάτρευτα θηλαστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια