Στο μεταξύ δημοσιεύτηκαν τα ονόματα των τριών πιλότων συν κάποια ιστορικά. Για τον τέταρτο πιλότο δεν βρήκα πληροφορίες.
Οι τρεις πιλότοι είναι ο Nicholas Synnott, Edward Brice-Bennett και Grant Mercer.

Nicholas Synnott, 60 ετών
Ο Synnott πέθανε τον Ιούνιο του 2021, η "Daily Mail" (βλ. ΕΔΩ https://www.dailymail.co.uk/news/article-9672475/British-BA-pilot-spent-record-243-days-hospital-covid-died.html ) το ανέφερε στις 10 Ιουνίου.
Τον Μάρτιο του 2020, η Synnot μολύνθηκε με το SARS-CoV-2, σε πτήση από Χιούστον προς Χίθροου και εισήχθη σε νοσοκομείο του Τέξας. Νοσηλεύθηκε 243 μέρες, ρεκόρ νοσηλείας.
Τον Δεκέμβριο επέστρεψε στην Βρετανία, όπου συνεχίστηκε η θεραπεία του. Τελικά έφυγε από το νοσοκομείο τον Απρίλιο του 2021, αλλά παρέμεινε υπό παρακολούθηση.
Η επίσημη αιτία θανάτου του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ωστόσο, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν είναι απίθανο ο θάνατός του να ήταν αποτέλεσμα της νόσου. Σύμφωνα με τον Δρ. Μπίντου Ακκάντι, ο Σίντ είχε υποστεί πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων, οπότε οι γιατροί αμφέβαλλαν ότι «ζει ακόμη» πριν ξυπνήσει από το κώμα του. Επίσης πιθανή αιτία θανάτου. 

Edward Brice-Bennett, 33 ετών
Ο Brice-Bennett απεβίωσε στις 2 Ιουνίου 2021, ο περιφερειακός ιστότοπος "New Valley News" (βλ. ΕΔΩ  https://www.newvalleynews.co.uk/news/airline-pilot-in-mystery-death/ ) το ανέφερε στις 14 Ιουνίου.
Ο Brice-Bennett βρέθηκε αναίσθητος από περαστικούς δίπλα στο ποδήλατό του σε ένα πάρκο στο Tidworth του Wiltshire. Κηρύχθηκε νεκρός 45 λεπτά αργότερα.
Η πρώτη αυτοψία δεν μπόρεσε ακόμη να προσδιορίσει την ακριβή αιτία θανάτου, αλλά ανακαλύφθηκε ένα κοιλιακό τραύμα, δηλαδή τραυματισμός στην κοιλιακή κοιλότητα λόγω βίας με εσωτερική αιμορραγία. Επίσης πιθανή αιτία θανάτου. 

Grant Mercer
Ο Mercer πέθανε στις 4 Μαΐου 2021. Δεν βρήκα πολύ συγκεκριμένες αναφορές στα μέσα ενημέρωσης για τον θάνατό του, μόνο μια σελίδα crowdfunding (βλ. ΕΔΩ https://www.justgiving.com/crowdfunding/grantmercer ) που τιμά τον άνθρωπο και ζητά δωρεές για την κάλυψη των δαπανών της κηδείας.